travelBug

Fülsértő karácsonyi dallamok 2020

2020. december 21. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

Három nap múlva karácsony. A nappaliban már áll a feldíszített karácsonyfa, Gabi fényfüzéreket tett az ablakokra. Mintha a szomszédok is fokozott erővel készülnének az ünnepre - az idén sokkal több a fény a házak körül, talán ezzel próbálják kicsit ellensúlyozni a COVID által szürkített hétköznapokat. 

Mivel nagyrészt itthon vagyunk, kimaradunk az üzletek (és autórádiónk) hangszóróiból megállás nélkül ránk zúduló, milliószor lejátszott Jingle Bells-ből vagy a Rudolph the Red-Nosed Reindeer-ből. 

20201220_200101-01.jpeg

5 éve készült egy válogatás poszt a legrosszabb, talán soha le nem játszott karácsonyi dallamokból. Bevallom, azóta van, amit megszerettem a listáról. Igazság szerint képeket ültem le szerkeszteni és háttérzajnak (hiszen mindjárt itt a karácsony) elővettem a "Daddy's Drinking Up Our Christmas"-t. Majd egy másikat, és aztán innen ment magától a keresés... A poszt végén lehet majd szavazni, jöjjenek sorban, ahogy megtaláltam őket!

Bob Dylan - Must Be Santa (vagy Sramli Santa :)

Joe Diffie - Leroy The Redneck Reindeer (Joe Diffie nevével először Coloradóban találkoztam, a WC mellett egy plakát hívogatott a koncertjére.)

R2-D2 We Wish You a Merry Christmas (John Francis Bongiovi Jr. vagy ahogy ma ismerjük Jon Bon Jovi első profi felvétele)

The Cheeky Girls - "Have A Cheeky Christmas" - OFFICIAL Music Video from 2003 (ez az öt évvel ezelőtti válogatásból kimaradt, nem is értem miért)

Justin Bieber, Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (kb. mint az előző, csak jobb a kiejtés)

Basshunter - Jingle Bells (OMFG!)

Christmas in Blobbyland (Azt hiszem nem véletlenül vannak a videó alatt letiltva a kommentek! Úgy érzem bontok egy sört, bár még csak dél van...)

Crazy Frog - Last Christmas (lehet egy sör nem lesz elég)

Daryl Hall & John Oates - Jingle Bell Rock (Nem elég hallgatni, nézni kell a klippet!)

I'm Gonna Put Some Glue 'Round the Christmas Tree

The Killers - Don't Shoot Me Santa (Ezek után nem biztos, hogy azt kérném, ne húzd meg a ravaszt...!)

 

Hosszú év van mögöttünk, volt benne jó is, rossz is, bár talán ez utóbbiból többet is kaptunk, mint kéne. Nem tudom sírjak-e vagy nevessek ezen a válogatáson. Annyit elért, hogy az elmúlt 2 órában sikerült kiszakadnom a szokásos körforgásból, az, hogy nevettem pedig csak a hab a tortán! Végül sört sem bontottam, bár tény, hogy némelyik - főleg a hang és képi elemeket együtt élvezve - többet kíván, mint egy laza sör!

Ezúton, eme furcsa csokorral szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek!

 

Ha a kommentmezőkön túl szeretnél velünk kapcsolatba kerülni (bármi kérdésed van vagy csak szeretnél velünk megosztani egy történetet) akár írhatsz is nekünk a hellotravelbughu@gmail.com email címre!

Ha pedig követnél minket, megtalálsz minket facebookon, instagramon és néha youtube-on is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr5716351398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása