travelBug

Botanikus kertetek

2020. június 09. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

Úgy látszik a koronavírus idején nem csak engem ihletett meg a bezártság - az előző posztra kaptunk pár levelet a témában az olvasóktól, családtagoktól, akik a saját kertjüket, udvarukat mutatják be. 

Jöjjenek most ezek! Örömmel tesszük közzé a vendégfotókat és megtiszteltetésnek vesszük, köszönjük valamennyit!

Egy olvasó, aki szeretett volna képeivel névtelenül megjelenni:

Pár éve a gyerekeimtől kaptam egy fényképezőgépet. Nehezen barátkoztam meg vele, mostanra viszont megszerettem. Mivel társasházban lakom, az egész város a "kertem". Ha sétálni megyek néha magammal viszem a gépet, így készültek ezek a képek is.

 

A testvérem szokatlanul sok képet dobott át - úgy látszik a világ két oldalán hasonló dolgokat csináltunk az elmúlt hetekben (kertészkedtünk - ő ültetett, mi mulcsot raktunk le a ház körül).

 

Sógornőm:

Szia Miki!

Küldök én is hátha tetszik valamelyik!

Puszi!

 

Szintén névtelenül:

Hangulatváltozások járvány idején.

Üdv. napfény, tavasz!

 

Koncsek Veronika:

 Találkozásaim 2020 álmos nyara elején. Kertkapun innen, karanténon túl...

Judit nevű olvasónktól kaptuk az alábbi üzenetet és képeket:

Koronavírus idején. Csak az a baj, hogy a fiúk utóbb lenyírták a füvet - persze, nem akartuk, hogy az unokákat megcsípje a csalán vagy a kullancs!

Üdv. Judit

 

Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki elküldte a fotóit. Bebizonyosodott, hogy a körülöttünk levő mindennapos dolgok is nagyszerű ötleteket adnak a fotózáshoz. 

Ha a kommentmezőkön túl szeretnél velünk kapcsolatba kerülni (bármi kérdésed van vagy csak szeretnél velünk megosztani egy történetet) akár írhatsz is nekünk a hellotravelbughu@gmail.com email címre!

Ha pedig követnél minket, megtalálsz minket facebookon, instagramon és néha youtube-on is!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr9215753582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása