travelBug

Rólunk - bemutatkozás

2016. szeptember 25. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

TravelBug blogunkat 2013­-ban indítottuk, miután az előző évben az Egyesült Államokba, Austinba költöztünk egy cégen belüli áthelyezésnek köszönhetően. Részben azért, hogy utazásaink részletei ne merüljenek el az emlékek nagy közös dobozában, részben pedig családtagok, barátok ösztönzésére – személyes élménybeszámolók gyanánt.

A fotókat Miklós készíti, akinek Oracle DBA szakmája mellett hobbija a fényképezés, az utazás és a veterán autók; a szöveg többségét pedig Gabi jegyzi, aki nyelvtanár lévén szívesebben foglalkozik az írásmű milyenségével, szöveggondozással.

Útibeszámolóink személyesek, de igyekszünk nyitott szemmel és szívvel felfedezni mindazt, amit az utazóbogár csápjai kipuhatolnak.

Ha a kommentmezőkön túl szeretnél velünk kapcsolatba kerülni (bármi kérdésed van vagy csak szeretnél velünk megosztani egy történetet) akár írhatsz is nekünk a hellotravelbughu@gmail.com email címre!

Ha pedig követnél minket, megtalálsz az alábbi közösségi platformokon:

instagram (főleg autók és kézműves sörök): https://www.instagram.com/lorantmiklos/

facebook (minden más, amiről nem készül poszt): https://www.facebook.com/mlorant.travelbug

youtube: https://www.youtube.com/user/solkim001

 

dsc_0897.JPG 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr638826948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asszonypajti 2017.05.17. 14:29:48

Mi van veletek? Eltűntetek!
süti beállítások módosítása