travelBug

Reklámzabálók Éjszakája: csirkeszárny, sör, Super Bowl LII

2018. február 02. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

Az idén teljesen kiment a fejemből a Super Bowl döntője. Amíg Austinban laktunk, Mike barátom vitte a buli szervezését: lefoglalta a kalendárunkat, beszerzett 3 halom csirkeszárnyat (volt már olyan, hogy még sorban állt a kajáért, amikor már zajlott a játék...) és biztosította a helyet számunkra a lakásában a szomszédai legkevésbé sem őszinte örömére. Mi közben elköltöztünk Omahába. Mike az idén is megtartja a szokásos bulit, de a régi csapat már szétröppent a világban: van aki Angliában él, van aki Michiganbe költözött, van aki New York mellett táborozott le, mi Omahában. 

Super Bowl-t viszont mindenki néz: ilyenkor hagyományosan egy tál csirkeszárny felett sörrel a kézben nézi a fél világ (OK, ez leginkább az 50 tagállam lakóját takarja) az ovális labdát kergető két csapatot. Azonban ha valamit ennyien néznek, azt a marketinggépezet nem hagyhatja ki - egy éve egy 30 másodperces reklámblokkért a különböző cégek 5 millió dollárt fizettek a CBS televíziónak.

Csak úgy mint az előző posztokban, most is szétnéztem az interneten, mi az, ami már elérhető. Ezekből szedtem össze egy posztra valót.

James Cromwell Stars in PETA's. Nyugodtan lehet nevetni, de én sokáig teljesen abban a hitben voltam, hogy a PETA a "People Eating Tasty Animals"-t jelenti. Mentségemre legyem mondva, 5 évet éltem Texasban...

Winter Olympics Best of U.S. | Lindsey Vonn. Amerikai, amennyire csak lehet (számomra). A szőke egyszerű lány semmiből jöve, sérülése után mint Főnixmadár születik újjá, lerázza láncait és dobogóra lép. Hatásos képek, győzelmi zene - nincs meglepetés, megvettek.

DORITOS BLAZE vs. MTN DEW ICE | 2018 Super Bowl Commercial with Peter Dinklage and Morgan Freeman. Őszinte csalódás Morgan Freemant a korábbi szerepei után látni ebben a reklámban, ahogy kivágja a magas C-t amikor rá kerül a sor majd dalol és menetel rendületlenül...  

Groupon 2018 Super Bowl Commercial | "Who Wouldn't". Ki az, aki nem szeretné a helyi kis üzleteket támogatni? Az ugyan nem derül ki, mi az a Groupon, de a hirdetés nagyon jó!

M&M’S Super Bowl Commercial 2018 (featuring Danny DeVito). Nem vagyok benne biztos, hogy elérik, amit akartak. Nekem pl. semmi kedvem ezután enni belőle. Mi van, ha Danny DeVito lesz belőle? Vagy... (ezek után tetszőlegesen behelyettesíthető bárki!)

 Pringles | WOW 2018 Commercial. Ez viszont pontosan az előző ellentéte - KI AKAROM PRÓBÁLNI!!!!

Jack in the Box Big Game Commercial 2018— #JACKvsMARTHA 

Avocados From Mexico - Bubble Dome Riot - Super Bowl Commercial 2018. Ez borzalmas. A 2015-ös jobb volt. Meg a 2016-os is...

Skittles ))) Super Important Super Bowl News 

Febreze Super Bowl Commercial 2018 The Only Man Whose Bleep Don't Stink. Szerintem ki fog derülni, minek nincs szaga...

Alexa Loses Her Voice – Amazon Super Bowl LII Commercial. Az egyik kedvencem. Sir Philip Anthony Hopkins mindent visz! 

Budweiser 2018 Super Bowl Commercial | "Stand By You". Nincs kétség, ez a kedvencem. Nem csak azért, mert szeretem a sört vagy mert Texas is benne van. A saját bőrömön éreztem az egészet, amikor 2 naponta SMSeztünk az egyik barátom Houstonban élő családjának hogylététől vagy amikor saját magam láttam és tapasztaltam, hogy fognak össze a hurrikán sújtotta területek megsegítésére.   

 

 

 

 Jó szórakozást és jó szurkolást kívánunk mindenkinek! Ha tetszett a poszt, kövess minket a facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr4413625764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása