travelBug

#showerbeer

2017. január 24. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

Az egész ezzel a cikkel indult. Pár napon belül minden harmadik amerikai ismerősöm megosztotta az orcakönyvön. A termék Svédországból indult, a sörfőzde (PangPang) kifejezetten zuhanyzáshoz készítette. 

shower-beer-25391.jpg

Micsoda? Lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a zuhanyzáshoz forró víz, tusfüdő és sampon társul, a folyékony kenyeret eddig eszem ágában sem volt a fürdőkádba bevinni.

A zuhanysör ötlete azon alapul, hogy jópáran vagyunk úgy, hogy a 10 órás kemény munka után gyorsan kellene felfrissülni, mert a főnökünk/feleségünk/férjünk/barátunk/gyerekünk vár az este/éjszaka folytatására. Ha pedig van összesen negyedórád, akkor megihatsz egy kis üveg sört, vagy beállhatsz a zuhany alá. Viszont a kettőt összekapcsolva a frissítő hatásuk megsokszorozódik! És ez a dolog csak fokozható a kedvenc zenéd bekapcsolásával.

Tovább olvasva a cikket kiderült, ez nem valami egyedi, új ötlet - elég nagy rajongótábora van a sörrel zuhanyzásnak, illetve e tevékenység megosztásának közösségi médián.  

Mégis, miért szeretik annyian? Kicsit kutatva a neten a következő véleményeket találtam azoktól, aki már próbálták:

  • Az egyik legfrissítőbb dolog, ami valaha létezett. Mert egy hideg sör mindig jól esik, de ezt egy forró zuhannyal kombinálva semmihez nem hasonlítható jó érzés!
  • Ideális leeresztés egy hosszú, fárasztó nap után. Hiszen a legtöbb ember vagy egy zuhannyal, vagy egy sörrel lazít a fárasztó nap után. Miért ne tehetné ezt egyszerre?
  • Ideális alapozó egy péntek esti, szombat éjszakai bulihoz!
  • Meg lehet osztani a közösségi hálókon. Vagyis trendi! :)
  • Sokkal élvezetesebbé teszi a zuhanyzást!
  • Kiváló alkalom, hogy különböző söröket próbáljunk ki!

 

Lehet van benne valami - elég megnézni az instagramot, twittert vagy a redditet - jó pár poszttal lehet találkozni. Sőt, külön oldala is van... showerbeer.org

6475_tall.jpg

Bevallom, ezután sem leszek követő. Ha már leeresztés, akkor inkább futok, zuhanyzok, majd kibontok egy üveg sört. Egy rendes, leeresztő zuhany amúgy is legalább 15 perc, arra pedig a cikkben szereplő 1,8 dl elég kevés.

És ha már a mennyiségnél járunk... Miután kiköltöztünk Texasba, az első hazaút során leültünk egy sör mellé Csinku barátommal. Addigra már teljesen megszoktam, hogy Amerikában egy üveg sör 3,5 dl. Amikor elém került az otthoni fél literes üveg, őszintén kérdeztem: ez valami extra kiszerelés? 
Csinkutól származik az a mondás is: egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, de egy sör nem sör! 

Jó zuhanyzást kívánok mindenkinek! Kommentben pedig jöhet, ki az, aki már próbálta, esetleg ezek után kipróbálja majd a zuhany alatti sörözést :)

Ha tetszett a poszt, kövess minket a facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr6712139637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása