travelBug

A Pizza Hut új csodája, a hotdogos pizza...

2015. június 19. - solkim001

Figyelem! Közérdekű Közlemény!

A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com

A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek itt.

Gabi és Miklós

Ma este kipróbáltuk a Pizza Hut új csodáját, a hotdogos pizzátMa volt a pizza megjelenésének napja, estére barátokat vártunk egy kis baráti szívességre (pakolni kellett). Ez az apropó adta magát a tesztre. 

Tapasztalatok: A honlap tanúsága szerint 3-5 embernek elég, ez Amerikában annyit jelent, hogy legalább 1,5X ennyien jóllaknak belőle, úgyhogy csak egyet rendeltem.

web 

A pizza 15 perc késéssel érkezett és ránézésre sokkal kisebb volt, mint ami 4 felnőttnek elég lesz. Őszintén meglepődtünk, mert ekkorát még nem csalódtunk texas-i adagban. 

A feleségem szerint túl sós volt, olyannyira, hogy ő nem is evett belőle (Illetve kicsit szégyelltük is a kevés mennyiséget).

IMG 20150618 175417

A választható feltétek közül a húsimádó feltéttel kértem. Pontosan így nézett ki:
Large Hot Dog Bites
Specialty Pizza: Meat Lover's
Side 1 Ingredients: Classic Marinara Sauce, Beef, Ham, Bacon, Pepperoni, Italian Sausage, Pork
Side 2 Ingredients: Classic Marinara Sauce, Fresh Spinach, Green Peppers, Ham, Bacon, Chicken, Mushrooms, Diced Tomatoes, Pork

Végül hárman ettünk belőle. Sós vagy nem, amin ennyi hús van az igen is jó: szerencsére a többieknek ízlett és laktató is volt. A tészta maga semmi extra, viszonylag vastag teljesen átlagos szósszal, teljesen átlagos feltétekkel. Viszont most a széle nem ment a kukába - nagy ötlet a snackvirslik tésztába göngyölése.  Sajnos nem a legfinomabb virslit teszik bele, de látványként és pizzaszél-megmentőként jól funkcionál. Mustárt kaptunk még hozzá, s ez fel is dobta még az ízeket valamelyest.

Vélemény: nem bántam meg, de legközelebb biztosan kettőt rendelek. Nem tudom igazán, hogy csak a vendégek udvariassága vagy az előre beharangozott desszert miatt maradt meg 2 szelet.

IMG 20150618 175435

 

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket a facebook-on is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelbug.blog.hu/api/trackback/id/tr987556022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása